Rešenje LitePH

podrazumeva print management uslugu uz sveobuhvatnu, domaćinsku, brigu o Vašoj postojećoj IT opremi, bez obzira na lokaciju. Ova usluga je sinonim za uspostavljanje kontrole nad štampom i troškovima vezanim za nju, kroz jedinstvenu cenu toner kasete ili odštampane strane (bez snabdevanja odnosno troškova samog papira). Drugim rečima, u cenu toner kasete uključeno je potpuno održavanje i servisiranje štampača i Dokument o kretanju otpada za preuzete prazne toner kasete.

PH toner kasete su prisutne na tržištu više od dvadeset godina. Kvalitetom su uvrštene u kategoriju srodnih proizvoda koje obezbeđuju proizvođači opreme.

Potpunu ekološku usaglašenost Vašeg poslovanja obezbeđujemo izdavanjem Dokumenta o kretanju otpada.

U sklopu usluge LitePH obezbeđujemo nabavku uređaja, po potrebi kompanije.U ponudi su novi i polovni HP i Canon štampači, multifunkcionalni štampač Canon i HP, HP računari i drugi uređaji, po potrebi kompanije. Ovaj paket obuhvata i korišćenje softvera za nadzor i upravljenje flotom uređaja, ukoliko postoji ili se pojavi potreba za tim.

Nedavno smo u ovaj paket dodali i novu uslugu: održavanje računara, kako bi mala preduzeća kod jednog dobavljača rešila potrebe vezane za celokupnu IT infrastrukturu.

Dozvolite nam da budemo Kapetan Vaše flote!
litePH
Troškovi za popravak štampača iznose 0,00 dinara
Transparentni troškovi za toner kasete i servis
Ušteda radnog vremena zaposlenih
Jednostavno dodavanje i zamena uređaja
Potpuna garancija za štampače
Produženi životni vek opreme
Savetodavna i tehnička podrška
Ekološko poslovanje u skladu sa zakonom uz izdavanje Dokumenta o kretanju otpada