}

Pon - Pet: 08:00 - 16:00

+381 (11) 276-00-16

Tabanovačka 27

Perihard toner kasete

Tokom višedecenijskog prisustva na tržištu, Perihard toneri su sazreli u ozbiljnu robnu marku. Upotrebom Perihard toner kaseta postižete optimalan odnos cene i kvaliteta kao i punu bezbednost za rad štampača u garantnom i vangarantnom roku, što Perihard garantuje u svojoj Supergaranciji. Takođe, upotrebom Perihard toner kaseta vi iskazujete posvećenost društveno odgovornon poslovanju jer poštujete ekološke principe i Zakon o upravljanju otpadom. Perihard toner kasete imaju performanse iste ili slične originalnim tonerima, što se postiže odabirom kvalitetnog , pouzdanog repromaterijala i strogim testiranjima u svakoj fazi proizvodnog procesa. Završna kontrola kvaliteta obavlja se za svaku kasetu pojedinačno, a ne metodom uzorkovanja.

PHTonere Vam predstavljamio u tri kategorije:

Perihard EKO toner kasete

Štampajte opušteno i uživajte u uštedi koju ste ostvarili.

EKO toner kasete napravljene su od originalne toner kasete u serijskom procesu industrijskog remonta.

Svi unutrašnji, vitalni delovi su zamenjeni novim delovima što garantuje kvalitet. Pouzdanost identičnu OEM toner kaseti postižemo, između ostalog, korišćenjem isključivo patentiranih čipova koji će obezbediti da Vaše toner kasete bez zastoja ispišu upravo onoliko kopija koliko je propisao proizvođač štampača.

Perihard GREEN toner kasete

Štampajte opušteno i uživajte u uštedi koju ste ostvarili.

GREEN toner kasete su napravljene u serijskom procesu industrijskog remonta po proizvođačkoj specifikaciji koja garantuje isti ili veći broj otisaka kao OEM toner kasete.

Perihard EKO toner kasete za kopir aparate

Kopirajte opušteno i uživajte u uštedi koju ste ostvarili.

EKO toner kasete su napravljene od originalne toner kasete u serijskom procesu industrijskog remonta.

Svi unutrašnji, vitalni delovi su zamenjeni novim delovima što garantuje kvalitet i pozdanost identičan OEM toner kaseti. Pri izboru tonera za ove kasete posebno se vodi računa da proizvođač svojim tehnološkim znanjem i licencama može obezbediti kvalitet identičan originalu.

Upotreba toner kasete ima veliki uticaj na životnu sredinu, a pametnom kupovinom moguće je doprineti ekološkoj održivosti. Poznat je niz činjenica o negativnom uticaju toner kaseta na životno okruženje i prirodne resurse, kao npr.

  • 1000 godina je potrebno da bi se razgradila plastika 1 toner kasete
  • 300 miliona toner kaseta godišnje završi na deponijama
  • 4kg sirovog materijala je potrebno za 1 kg novog materijala za proizvodnju toner kasete
  • 3 litra ulja se koristi za proizvodnju jedne toner kasete

dok su pozitivni uticaji:

  • 75% komponenti originalnih (OEM) toner kaseta se mogu ponovo upotrebiti prilikom remonta
  • Ponovnom upotrebom (remontom) toner kasete smanjuje se emisija CO-2 i do 40%
Call Now Button