Canon oprema

Kao i prethodnih godina, poslovanje nastavljamo kao ovlašćeni, sertifikovani, Canon partner. Nosioci smo sertifikata Canon Gold Partner, i to u kategorijama Managed Print, Document Services, Output Management kao i Service Partner. Pored sertifikata same kompanije, članovi našeg tima su i sertifikaovano osoblje, kako za servisne intervencije tako i integraciju MPS rešenja.

Tokom više od 70 godina postojanja, kompanija Canon je prešla dug put od proizvođača fotoaparata do lidera koji postavlja standarde na svetskom tržištu, u velikom broju oblasti. Proizvodi obuhvataju optičke uređaje, medicinsku opremu, uređaje za štampu i skeniranje kao i čitavu lepezu softvera za obradu, kontrolu i upravljanje dokumentima.

Štampači

Svi Canon multifunkcionalni uređaji pružaju visoke performanse i jednostavno korišćenje, bilo da li Vam je potreban crno-beli otisak ili u boji, kopiranje ili skeniranje. Velika lepeza uređaja zadovoljiće potrebe Vaše kompanije bez obzira na veličinu.

Skeneri

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji kompanije Canon, veliki je broj uređaja za veoma kvalitetno skeniranje u pokretu, prenosivim skenerima, kod kuće i u kancelarijama svih veličina.
Call Now Button