IT usluge

Dijagnostika i popravak kvara računara – Naša dijagnostika kvara je prvi korak u rešavanju problema koji imate sa računarom. Nakon dijagnostike korisnik odlučuje da li će se odlučiti za popravak kvara na računaru ili će od njega odustati.

Održavanje računara – periodični korektivni servis spada u redovno održavanje, što Vam skoro sigurno nisu rekli kada ste kupili računar. Ako se desktop ili laptop greje, izbacuje vruć vazduh ili krči, to je znak upozorenja da mora pod hitno da se odradi korektivni servis koji obuhvata kompletno čišćenje, zamenu paste na procesoru, reparaciju kulera i td.

Instalacija operativnog sistema – Osnovni paket može da uključuje: instalacija sistema na novi laptop i računar sa potrebnim programima, Re-instalacija Windowsa (popravka oštećenih fajlova), obaranje sistema, popravka sistema, Instaliranje antivirusa uz našu preporuku za najbolji antivirus za Windows, Instalacija programa (MS Office (Word, Excel, PP…), PDF, muzika, filmovi, Flash, Java). Napredni paket instalacije sistema uključuje instalaciju zahtevnijih programa kao npr. AutoCAD, Adobe paket-Photoshop, Ilustrator, i usluge: optimizacija sistema za brzi rad, deaktivacija nepotrebnih Win servisa, update i sl.

Čišćenje operativnog sistema i instalacija antivirus softvera – Virusi su danas jedan od najvećih problema na računarima, pa je čišćenje virusa jedan od naših načešćih poslova u servisu računara. Zavisno od težine problema, čišćenje virusa može da traje od 15 minuta do 2 sata.

Optimizacija operativnog sistema – Optimizacija sistema ili ubrzanje računara je naš omiljeni posao koji svakodnevno obavljamo. Mnogi korisnici se muče mesecima sa računarom koji radi jako sporo čekajući da ga zamene novim, a ne znaju da sistem može znatno da se ubrza i bez dodatnih ulaganja. Uglavnom se sistem može softverski ubrzati, posebno ako je računar stariji i sa ograničenim resursima.

Daljinska podrška – Daljinska podrška je najbrži način da rešite problem na računaru, praktično odmah, bez donošenja računara u servis. Potrebno je da Vam, koliko toliko, radi Internet, i naš serviser može daljinski da reši manje probleme na računaru. Trenutno, najbolji program za daljinsku podršku je TeamViewer i možete ga preuzeti besplatno sa našeg sajta.

U skladu sa poslovnom politikom PERIHARDA, koja se temelji na načelima politike kvaliteta, unapredili smo servisnu uslugu transformacijom tiketing sitema u servis desk. Cilj implementacije servis deska je efikasnija primena LitePH i OptimalPH paketa kroz bolju, pouzdaniju komunikaciju sa Vama, brže rešavanje problema, isporuke tonera u pravo vreme, štednju korisničkog vremena, a kao i minimizaciju negativnih uticaja kvarova na poslovanje.

Tim koji stoji iza ove usluge, pored servisnih tehničara, čine i tri sistem integratora i dve osobe u tehničkoj podršci kako bismo Vam, na što brži i efikasniji način, pružili „first resolution“ odgovore i rešenja problema sa Vašim uređajima za štampu, skeniranje i kopiranje.

Call Now Button