Servis štampača

…od 1993.

Popravak kvarova – bez obzira na problem s uređajem, naši serviseri imaju znanje i originalne rezervne delove kako bi osigurali brzo i sigurno rešenje. Vaš štampač će biti vraćen ispravan, čist i upakovan. U našoj bazi podataka otvorićemo njegov osobni dosije za buduće potrebe.

Održavanje – Sa naručivanjem i ugovorom SLA usluge, osiguraćete besprekoran tok poslovnih procesa, bez zastoja i produžiti život opreme. Redovno i preventivno održavanje štampača preporučuje se jednom godišnje ili na svakih 50.000 stranica.

Održavanje računara i IT sistema ugovara se nakon prethodnog pregleda stanja i analiza potreba. Naši kupci sada mogu na jednom mestu integrisati svoje potrebe za efikasnim i produktivnim IT sistemom.

Tehnička podrška – Impresivno iskustvo naših inženjera i tehničara, servisera i sistem integratora, stavili smo na raspolaganje našim klijentima. Postoje brojni zastoji u štampi koje možete otkloniti sami, uz precizne instrukcije naše tehničke podrške koja se vodi principom „first resolution“. Izvrsnost naše usluge bazira se na kompanijskim vrednostima, kontinuiranom obrazovanju i iskustvu rada sa najzahtevnijim i najvećim korisnicima u zemlji.

Softverska podrška, podrška sistem integratora – napredni Canon i HP uređaji sa softverima za upravljanje štampom treba što pre da daju doprinos produktivnosti rada i smanjenju troškova. Naši specijalisti za Canon i HP printing okruženje pružiće vam svu moguću podršku tokom integracije rešenja u vašu informatičku i komunikacionu infrastrukturu. Izvršiće obuke zaposlenih i biće Vaša podrška daljinski ili po potrebi na licu mesta. Tokom vremena, kako se vaš posao bude razvijao i rastao, menjaće se i vaše potrebe prema IT okruženju i načinu na koji upravljate dokumentima. Naši sitem integratori i konsultanti za printing rešenja u svakom trenutku mogu odgovoriti vašim novim zahtevima.

Servis desk – svim zahtevima korisnika (kvar, usluga, nabavka potrošnog materijala i reklamacije) upravlja se kroz tiketing sistem. Korisnici, čiji uređaji se nalaze u sistemu daljinskog nadzora u našem servis desku, štede svoje vreme jer se svi tiketi otvaraju automatizovano. Drugi korisnici sami otvaraju zahteve, kroz sistem prate status i komuniciraju sa servis deskom. Tiketi imaju automatski dodeljena vremena, što omogućava praćenje ugovorenih SLA parametara.

Canon i Lexmark

HP i Samsung

Laserski štampači

Multifunkcionalni uređaji

Matrični štampači

U skladu sa poslovnom politikom PERIHARDA, koja se temelji na načelima politike kvaliteta, unapredili smo servisnu uslugu transformacijom tiketing sitema u servis desk. Cilj implementacije servis deska je efikasnija primena LitePH i OptimalPH paketa kroz bolju, pouzdaniju komunikaciju sa Vama, brže rešavanje problema, isporuke tonera u pravo vreme, štednju korisničkog vremena, a kao i minimizaciju negativnih uticaja kvarova na poslovanje.

Tim koji stoji iza ove usluge, pored servisnih tehničara, čine i tri sistem integratora i dve osobe u tehničkoj podršci kako bismo Vam, na što brži i efikasniji način, pružili „first resolution“ odgovore i rešenja problema sa Vašim uređajima za štampu, skeniranje i kopiranje.

Call Now Button