}

Pon - Pet: 08:00 - 16:00

+381 (11) 276-00-16

Tabanovačka 27

uniFLOW

uniFLOW softver za upravljenje štampom, skeniranjem i uređajima

Softverska platforma za upravljanje uređajima, štampanjem i skeniranjem, dizajnirana da Vašoj organizaciji omogući maksimalno iskorišćenje vrednosti multi-funkcionalnih uređaja.

Članovi našeg tima za integraciju sistema za upravljanje štampom, sertifikovani od strane Canona, prenose Vam iskustvo, doprinose i prednosti korišćenja uniFLOW:

 • integrisana platforma za celokupnu štampu, skeniranje i upravljanje uređajima
 • softver prilagodljiv organizaciji bilo koje veličine omogućava fleksibilnost bez obzira na vrstu poslovanja
 • modularna arhitektura koja omogućava iskorišćavanje svih prednosti uniFLOW softvera u različitim delovima kompanije
 • otvorena platforma za upravljanje kancelarijskom štampom i skeniranjem, kao i korporativnih prostora za štampanje – print room
 • platforma nezavisna od vrste uređaja omogućava jednostavnu integraciju mešovite flote uređaja

Ključne karakteristike rešenja su:

 • uniFLOW sigurna štampa i skeniranje – omogućava korisnicima da bezbedno štampaju, skeniraju, obrade ili distribuiraju dokumente, radi poboljšanja produktivnosti, i osigurava poštovanje pravila organizacije. Zahvaljujući autorizaciji na uređaju, korisnici mogu sigurno preuzeti svoja doukmenta ili izabrati iz niza prikazanih, personalizovanih, procesa skeniranja koji su karakteristični za njihove uloge a koji im omogućavaju skeniraju dokumenata direktno u odgovarajući poslovni proces ili sistem za upravljanje dokumentima (DMS)
 • Mobile Printing – slanje zadataka za štampanje sa bilo koje lokacije. Današnji zahtevi korisnika za štampanjem daleko prevazilaze štampanje sa sopstvenog stonog računara. Nedavni napredak u tehnologiji oslobodio je korisnike „veze“ sa radnim mestom i omogućio da posao obave bilo gde u bilo koje vreme. Korisnici uniFLOW rešenja mogu slati zahteve za štampanje putem e-maila, pretraživača ili upravljačkog programa samog štampača, bez obzira na lokaciju. Korisnik može biti u sopstvenoj kancelariji, u sali za sastanke ili u kafiću u sledećem gradu a i dalje štampati svoja dokumenta na siguran i kontrolisan način.
 • univerzalni upravljački program, Universal Printer Driver – jedinstvena je inovacija ovog rešenja i omogućava organizacijama da kontrolišu mešovite flote uređaja samo jednim upravljačkim programom. Ispis je garantovano identičan i tačan na bilo kom mrežnom štampaču unutar organizacije.
 • laka integracija mešovite flote uređaja – mnoge organizacije poseduju štampače i multifunkcionalne uređaje različitih proizvođača. uniFLOW nudi nekoliko opcija za integraciju uređaja različitih proizvođača osiguravajući koristi od funkcija kao što su Universal Printing Driver ili „My Print Anywhere“
  • Ugrađeni apleti za Canon, Oce LFP, Konica Minolta, Xerox i Samsung
  • uniFLOW radna stanica (release station) – terminal sa ekranom osetljivim na dodir, nezavisan od proizvođača uređaja
  • microMIND – interfejs za povezivanje čitača kartica, nezavisan od proizvođača
Call Now Button