Eset

ESET Endpoint Security

ESET Endpoint Security nudi potpunu zaštitu za računare kompanija i poslovnih korisnika. Endpoint zaštita kombinuje proverenu antivirusnu i antispajver tehnologiju sa ugrađenim dvosmernim zaštitnim zidom, kontrolom pristupa Internetu i podacima, naprednim alatom za daljinsku administraciju i pruža sveobuhvatnu zaštitu radnih stanica. Takođe nudi podršku za virtualizaciju, zaštitu od hakera i botneta, a ima niske sistemske zahteve tako da ne koristi mnogo sistemskih resursa.

ESET Endpoint Antivirus

ESET Endpoint Antivirus je u osnovi dobro poznata NOD32 antivirus zaštita namenjena poslovnom okruženju. ESET Endpoint Antivirus braniće vašu mrežu reaktivnim i proaktivnim tehnologijama zaštite, brzim skeniranjem, tačnim detekcijama, bez usporavanja vaših poslovnih sistema. Osnovne karakteristike:

  • Višeslojna zaštita
  • Minimalni sistemski zahtevi
  • Centralizovano upravljanje

ESET za kućne korisnike

ESET proizvodi za kućne korisnike štite vaš računar dok obavljate svakodnevne poslove na Internetu i društvenim mrežama, preuzimate datoteke, igrate online igrice, obavljate kupovinu ili razmenjujete podatke preko prenosivih medija.

Ovo antivirusno rešenje za kućnu upotrebu koristi sistem višeslojne detekcije i jedinstvenu cloud tehnologiju kako bi na vreme uočili i sprečili potencijalne napade na vaš računar. Širenja pretnji biće zaustavljeno u startu pre, nego što kompromituju i iskoriste vaše podatke i lične informacije.

Besplatna tehnička podrška

Čest je slučaj da naši klijenti zaborave na pravo korišćenja besplatne tehničke podrške u periodu trajanja licence. Najčešći razlog tome je ESET set&forget sistem zaštite koji je praktično neprimetan za korisnika i resurse računara. Obaveštenje da je neka pretnja detektovana i uklonjena ili da je vreme za obnovu licence obično podseti korisnike da su zadovoljni investicijom u ESET antivirusno rešenje i da žele da obnove svoju licencu.

Treba naglasiti da iza tog efikasnog sistema, jednostavnog za upotrebu, postoji čitav niz tehnologija za detekciju malvera, globalna TreathSense.NET mreža za prikupljanje podataka i desetine ESET inženjera koji u svakom trenutku motre na razvoj i eskalaciju malvera. Naša tehnička podrška je važan deo tog sistema jer, pored svog znanja i iskustva, korisnicima obezbeđuje rešavanje nastalih problema u direktnoj saradnji sa proizvođačem.

 

Call Now Button