}
Pon - Pet: 08:00 - 16:00
+381 (11) 276-00-16
Tabanovačka 27

Therefore

Therefore softver za upravljanje i kontrolu toka dokumenata

Therefore™ Document Management Software omogućava skladištenje, upravljanje i obradu svih vrsta poslovnih informacija na efikasan, ekonomičan i siguran način kroz celokupnu organizaciju.

Šta je Therefore™?

Bilo da uvozite ili integrišite, delite ili poredite, skladištite ili preuzimate, distribuirate ili štampate dokumenta, Therefore™ Vama i Vašim zaposlenima daje mogućnost pristupa i rada sa potrebnim informacijama na lak i brz način.

Therefore™ menja način kojim se informacijama upravlja kao i način na koji se one dele u organizaciji. Nema više nedostajućih informacija ili gubitka vremena u potrazi za dokumentima, samo brz, efikasan protok informacija koji Vam daje ključnu prednost na tržištu

Šta možete da očekujete od Therefore™?

Možete očekivati sistem za upravljanje tokom radnih procesa podešen po sopstvenoj meri koji čuva, upravlja i distribuira informacije u čitavoj organizaciji. Therefore™ donosi veću produktivnost, manje operativnie troškove vezane za manipulaciju dokumentima, siguran web pristup, u realnom vremenu, informacijama kompanije, unapređeno upravljanje poslovnim procesima, brže vreme odgovora, kao i unapređen korisnički servis.

Call Now Button