Canon imageRunner štampači na akciji!

Canon imageRunner Advance 400i i Canon imageRunner Advance C3520i savršeni za kancelarije sa velikim obimom posla kojima su potrebni povezivanje, brzina, pouzdanost i kvalitet štampanja.

imageRUNNER ADVANCE 400i zadovoljava potrebe radnih grupa i odeljenja sa velikim obimom posla zahvaljujući robustnom dizajnu, kapacitetu papira 2.300 listova i velikoj brzini štampe od 40 stranica u minuti. Veliki ekran u boji osetljiv na dodir, intuitivni meniji i inteligentna provera identiteta korisnika pružaju jedinstven i personalizovan doživljaj i omogućavaju jednostavno korišćenje. Obrada dokumenata se obavlja bez muke zahvaljujući brzom skeniranju u boji i konverziji u čitav opseg formata. Dokumente je moguće pratiti, štititi, potpisivati, arhivirati i slati na različita odredišta. U cilju postizanja potpune optimizacije procesa, svi imageRUNNER ADVANCE uređaji omogućavaju odličnu integraciju sa asortimanom snažnog softvera za štampanje i upravljanje informacijama.

imageRUNNER ADVANCE C3520i Snažni višefuncionalni A3 uređaj u boji sa velikim ekranom u boji osetljivim na dodir, brzim skeniranjem i fleksibilnim mogućnostima povezivanja, sve to na postojanoj platformi imageRUNNER ADVANCE. To ga čini idealnim za kancelarije sa velikim obimom posla koje traže uređaj za optimizovanje radnog procesa. Štampanje u boji pri 20 stranica u minuti, opcioni mehanizam za automatsko dvostrano uvlačenje dokumenata u jednom prolazu, svestrano rešenje za manipulisanje dokumentima.

Call Now Button