Obezbedite da vaši ključni servisi uvek rade sa momentalnim oporavkom

ACRONIS DR

Planiranje unapred pre katastrofe je samo dobro planiranje. Zato smo specijalizovani da obezbedimo da vaš tim bude spreman za neočekivano. Postavljanjem proaktivnih procesa oporavka od katastrofe, spremnih čim zatrebaju, možemo vam pomoći da održite svoje poslovanje aktivnim.

Očekujte neočekivano

Postoje situacije koje ne možete predvideti. Poplave, uragani, požari, sajber napadi: katastrofe mogu da pogode neočekivano i sruše data centar na koji se oslanjate ili kancelariju punu osoblja. Ali jedan pogodak ne mora da uništi vaš posao u celini. Naše usluge oporavka od katastrofe osmišljene su da vam pomognu da se opustite, znajući da, iako ne možete da predvidite kada će katastrofa doći, možete biti spremni za to.

Usluge oporavka od katastrofe proširuju zaštitu koju nude naše usluge rezervnog kopiranja i oporavka: momentalno obnavljanje vašeg poslovanja, bez obzira na to zašto je došlo do kvara. Ne samo da Vam ovo pomaže da se oporavite od iznenadne katastrofe za manje od 15 minuta, već vam pomaže da osigurate da čim se vratite u posao i vaši najvažniji podaci budu dostupni.

25% preduzeća se ne oporavlja nakon što su pretrpeli katastrofu.

Obezbedite potpuni mir

Kada dođe do katastrofe, poslednja stvar o kojoj želite da brinete je da li će vaš plan oporavka od katastrofe funkcionisati ili ne. Sa našim timom koji upravlja vašim potrebama za oporavak od katastrofe u IT sistemu, možete biti mirni znajući da će integritet i kontinuitet vašeg poslovanja biti zaštićeni i da će vaši sistemi biti u funkciji za tren.

Da bismo pružili taj bezbrižnost, naše usluge oporavka od katastrofe su veoma prilagodljive: pomažu vam da razmislite i odredite prioritete kako će se vaše poslovanje oporaviti od katastrofa koje god da dođu. Ta prilagođavanja uključuju tehničke i organizacione diskusije koje nam pomažu da obezbedimo najbrži i najjednostavniji mogući oporavak.

Disaster recovery usluga uključuje:

  • Oporavak za fizička i virtuelna opterećenja za manje od 15 minuta
  • Automatizovana orkestracija oporavka od katastrofe zasnovana na vašim jedinstvenim potrebama
  • Produkcioni failover van vaše lokacije
  • Potpuni monitoring kako bi se osigurali pravilni i potpuni oporavci
  • Mere bezbednosti da vraćeni privatni podaci ostanu privatni
  • Redovno testiranje i vežbe oporavka

Osigurajte privatnost podataka i usaglašenost sa sigurnosnim politikama

Za mnoge industrije gubitak podataka o klijentima predstavlja kršenje propisa o privatnosti podataka i bezbednosti. Za mala i srednja preduzeća naknade za nepoštovanje ovih propisa mogu biti razorne, posebno kada dođu nakon katastrofe podataka koja dolazi sa sopstvenim potencijalno ogromnim troškovima.

Naše usluge oporavka od katastrofe su dizajnirane da smanje ovaj rizik: obezbeđuje da su skladištenje i bezbednost vaših podataka u skladu sa propisima industrije i oblasti od trenutka kada se oporave. Osim toga, sa našom ugrađenom alatkom za autentičnost podataka, možete biti mirni znajući da će svi podaci vraćeni nakon incidenta biti potpuni, tačni i nekompromitovani – pretnja koju predstavljaju mnogi sofisticirani sajber napadi.

Integrisana autentičnost podataka

Sajber kriminalci će često pokrenuti ili iskoristiti scenario katastrofe da ukradu ili kompromituju podatke na koje se organizacije oslanjaju. Nakon incidenta, prirodno je oporaviti se po nominalnoj vrednosti i krenuti napred bez razmišljanja. Ali šta ako podaci nisu u potpunosti oporavljeni? Šta ako je nešto izmenjeno u haosu?

Naš tim zna da je oporavak od katastrofe više od samog vraćanja na posao – vraćanja u normalu. Zato sve naše usluge oporavka od katastrofe uključuju ugrađenu proveru datoteka i autentičnosti podataka, sve zasnovane na bezbednoj i transparentnoj blockchain tehnologiji. Sa ovim funkcijama možemo potvrditi da su podaci vraćeni putem vašeg plana oporavka od katastrofe tačni, autentični i spremni da se ponovo oslonite na njih.

Kontaktirajte nas da biste saznali više o našim uslugama oporavka od katastrofe.

Data-Sheet-Acronis-Cyber-Disaster-Recovery-EN-US

Call Now Button