3 načina na koji štampač štedi novac vaše firme

Ako ste tek pokrenuli biznis sigurno znate koliko je bitan svaki ušteđeni dinar. Kao stručnjaci kada su u pitanju štampači i skeneri dajemo vam sedam saveta kako da uštedite novac kroz optimizaciju.

Štedite papir

Ako koristite štampač za štampanje različitih dokumenata možete stvoriti velike troškove. Dokumente jednostavno možete proslediti sa zvaničnog email-a čime on i dalje važi kao službeni dokument. Postoje i oni koji štampač koriste za štampanje velikog broja stranica, brošura, skripti… I u ovom slučaju savet je da se okrenete digitalnoj formi, a u slučaju kada to nije moguće, uštedećete veliku količinu sredstava ako štampate dvostrano.

Servis štampača

Štampač i skener, toneri, ketridži, kopir aparati i ostale komponente sistema za štampu mogu da se remontuju. Popravka štampača, servis skenera, remont prazne toner kasete i ketridža, mogu da vam uštede značajna sredstva i produže životni vek štampača jer ovim putem odlažete trošak zvani kupovina štampača.

Kompanija Perihard vrši usluge remonta elemenata kao što su štampač i skener, toneri, ketridži, kopir aparati.

Kvalitetan štampač

Kada govorimo o kvalitetnom štampaču govorimo o Canon i Lexmark štampačima. Na koji način kvalitetan štampač štedi novac više nego jeftini štampači?

Kupovinom Lexmark ili Canon šrampača smanjićete potrebu za skorim remontom ili kupovinom novog štampača. Čak i kada ovim uređajima dođe vreme remonta budite sigurni da ste ih koristili i previše i ne oklevajte da uradite remont štampača.

Kompanija Perihard je ovlašćeni distributer Canon i Canon partner u Srbiji, kao i kada su u pitanju Lexmark stampači.

Upotreba ovih aparata doprinbosi velikom smanjenju troškova u vašoj firmi.

Zaključak

Pravilna upotreba štampača na dug vremenski rok štedi velike kolicine sredstava. Ako ste vlasnik nove firme porobajte metode koje smo vam nabrojali, sigurni smo da ćete osetiti rezultate štednje već nakon mesec dana!

Call Now Button