Canon skener imageFORMULA DR-C125 – karakteristike

Izuzetno kompaktan i jednostavan za korišćenje, to je skener koji je moguće postaviti na najmanje stolove

Elegantni, ultrakompaktni skener imageFORMULA DR-C125 pruža vrhunsku uštedu prostora. Jedinstveni dizajn sa vertikalnom putanjom u obliku slova J čini ga idealnim za postavljanje u odeljenjima sa velikim obimom posla ili na male kancelarijske stolove.

Prednosti

  • Tanak i kompaktan dizajn sa jedinstvenim vertikalnim uvlačenjem i putanjom u obliku slova J
  • Jednostavno skeniranje zahvaljujući intuitivnim funkcijama
  • Veoma brzo obostrano skeniranje: do 25 stranica u minuti u rezoluciji 300 tpi
  • Kompletan softverski paket za sve potrebe skeniranja
  • Hibridni model za Mac i Windows korisnike

Kompaktan profil, jedinstven dizajn

Zahvaljujući kombinaciji jedinstvenog dizajna i inovativnih funkcija, DR-C125 omogućava pristupačno skeniranje bez kompromisa po pitanju performansi. Sistem za uvlačenje sa vertikalnom putanjom u obliku slova J omogućava da DR-C125 ima najmanje dimenzije u klasi. DR-C125 je moguće postaviti direktno uz zid ili na površinu sa malom količinom prostora. Opciona prava putanja papira omogućava jednostavno skeniranje debelih kartica i kartica sa reljefom, što model DR-C125 čini izuzetno svestranim.

Brzo i pouzdano skeniranje

DR-C125 pruža impresivnu brzinu skeniranja u boji do 25 stranica u minuti (ili 50 slika u minuti obostrano), a ultrazvučna detekcija duplog uvlačenja obezbeđuje pouzdano manipulisanje papirom.

Jednostavno rukovanje, vrhunski rezultati

DR-C125 poseduje mnoštvo inovativnih funkcija koje pojednostavljuju proces skeniranja za korisnike. CaptureOnTouch sadrži funkciju potpuno automatskog režima koja automatski primenjuje najbolje postavke na osnovu sadržaja dokumenta. Komplikovane zadatke sada je moguće završiti za nekoliko sekundi zahvaljujući jednostavnoj mogućnosti skeniranja jednim dodirom. Još jedna inovativna funkcija modela DR-C125 je opciono uvlačenje dokumenata okrenutih nagore, što korisnicima omogućava da dokumente ubacuju u prirodnoj orijentaciji radi uštede dragocenog vremena.

Redizajnirani softver CaptureOnTouch

Softver CaptureOnTouch je redizajniran, pa sada poseduje unapređen korisnički interfejs za intuitivniji doživljaj skeniranja. Korisnici mogu brzo da konvertuju papirne dokumente u nekoliko formata datoteka (PDF, TIFF, JPEG, BMP i PowerPoint), kao i da skeniraju dokumente direktno u SharePoint ili Evernote. Ako tražite jednostavno rešenje za arhiviranje dokumenata, koristite CaptureOnTouch i kreirajte pretražive PDF dokumente koji omogućavaju jednostavnu tekstualnu pretragu i pronalaženje podataka. Dokumente je moguće skenirati i u PDF/A datoteke, što predstavlja standardni format za dugoročno arhiviranje.

Snažan i svestran softver

DR-C125 se isporučuje sa asortimanom snažnog softvera koji je odmah spreman za upotrebu i korisnicima omogućava da efikasnije rade. Pored softvera CaptureOnTouch, tu su Bizcard, OmniPage, Paperport, eCopy PDF Pro Office i PageManager (Mac) koji će vam pomoći da povećate produktivnost.

Skeniranje u oblak

Skenirajte direktno u uslugu za upravljanje podacima Evernote zasnovanu na oblaku. Softver CaptureOnTouch sadrži dugme za posao koje omogućava skeniranje i direktno slanje podataka na Evernote servere. Informacije zatim možete da preuzmete na pametni telefon ili na računar, gde god da se nalazite.

Preuzeto sa www.Canon.rs

Call Now Button