Drugi deo: Izaberite najbolji štampač u 2017. godini

Drugi deo:

Izaberite najbolji štampač u 2017. godini

Laserski i inkjet štampači – za i protiv

Racionalno nivelisanje cena između laserskih i inkjet štampača desilo se tek u skorije vreme iako su laserski štampači u opticaju od 70-ih godina prošlog veka. Do skoro su inkjet štampači bili znatno jeftiniji, čak iako se uzimala u obzir cena mastila. U pitanju su dve fundamentalno različite tehnologije – laserski štampači koriste toner u prahu a inkjet štampači se oslanjaju na mastilo u tečnom stanju. Laserski štampači su brži i daju oštrinu tekstu, dok inkjet varijante nude jarkije boje i više odgovaraju štampanju fotografija. Laserski štampači koriste skuplje tonere, ali kada se napravi kalkulacija po jednoj strani, lasersko štampanje je jeftinije – može se koristtii za veći broj strana.

Kako laserski štampač obezbeđuje bolje performanse?

Laserski štampač i laserski štampač u boji su napravili revoluciju u tehnologiji štampanja. Njihova upotreba vam garantuje bezbrižnost kada su u pitanju mrlje od mastila – one su sada prošlost. Prečnik laserskog zraka je nepromenljiv. Laserski toner koji koriste laserski štampači u boji „lepi“ se za papir koristeći statički elekcitritet. Popravka štampača i servis štampača su sa laserskom varijantom takođe doživeli revoluciju, a tržište je spremno dočekalo sve promene. Vama su potrebni kvalitetni štampači. Prodaja istih više nije divertifikovana, tj. razlike u performansama ne utiču na njihovu cenu.

Štampači u boji i jednobojni štampači – za i protiv

Postoje određene prednosti jednobojnih štampača – na primer, za njih vam je potreban samo jedan kertridž, a proizvod ima manje dimenzije i manju cenu. Ipak, oni ne štampaju u boji. Multimedijalna era je prepuna web stranica koje imaju fotografije a za njih su rešenje laserski štampači u boji. Ipak, inkjet štampači nude bolje performanse za štampanje najkvalitetnijih fotografija.

Canon i HP štampači u 10 najboljih

Prema oceni relevantnih onlajn analiza u 10 najbojih laserskih štampača u 2017. godini Canon štampači ulaze sa modelima Canon image CLASS MF249dw i Canon image CLASS LBP151dw, a HP štampači sa modelima HP LaserJet Pro M277dw i HP LaserJet Pro M102w. Svi ovi modeli imaju karakteristike koje su preko potrebne u poslovanju, naročito u manjim kancelarijama i kod privatnih korisnika. Opseg njihovih mogućnosti i specifikacija je širok – od solidne brzine, dobrog kvaliteta štampe do čitavog bogatstva u opcijama za konekcije – Google Cloud Print, Wi-Fi direkto za USB, mogućnost štampanja direktno sa mobilnih telefona i Google Chrome pretraživača.

Izaberite najbolji štampač za svoje potrebe

Iskoristite prednosti novih tehnologija i uživajte dok štampači laserski obrađuju vaše materijale. Takođe, uživajte u prednostima koje vam obezbeđuju sve verzije štampača koji izrađuju kvalitetne fotografije. Za koji god da se odlučite, najkvalitetnije modele možete nabaviti i u Srbiji kod ovlašćenih partnera.

Call Now Button