DSW Osnivačka skupština

Perihard je jedan od potpisnika Osnivačkog akta Nemačko-srpske privredne komore koja je svečano osnovana i predstavljena u četvrtak, 14. aprila 2016. godine u poslovnom centru „Ušće“ uz prisustvo mnogobrojnih zvanica.

Delegacija nemačke privrede u Srbiji, Nemačko-srpsko privredno udruženje (DSW) i komercijalno odeljenje DEinternational formirali su prvu bilateralnu komoru prema novom Zakonu o privrednim komorama u Srbiji.

AAA sertifikat bonitetne izvrsnosti
„AAA sertifikat bonitetne izvrsnosti“

S ponosom objavljujemo da je na osnovu analiza poslovanja privrednih subjekata u Srbiji, urađenog od strane kompanije Bisnode, Perihard inženjeringu, dodeljen „Sertifikat AAA bonitetne izvrsnosti“ neposredno pred 28. rođendan.

Šta je bonitetna ocena izvrsnosti AAA?

Sertifikat izvrsnosti mogu dobiti samo pravna lica koja zadovoljavaju kriterijume i rangiranje i koja su se time uvrstila u najviši deo lestvice bonitetne izvrsnosti. Konkretno, u grupi AAA ima 1208 preduzeća od ukupno 331.059 aktivna privredna subjekta na kraju 2014. godine. Bonitetna ocena predstavlja natprosečnu bonitetnu vrednost preduzeća – privrednih subjekata. Temelji se na završnim računima privrednih subjekata za poslednju finansijsku godinu i predviđa sigurnost poslovanja u narednih dvanaest meseci. Privredni subjekti s bonitetnom ocenom izvrsnosti AAA imaju verovatnoću od 82% da će zadržati istu bonitetnu izvrsnost i u narednoj godini. Ovim sertifikatom našim klijentima potvrđujemo sigurnost poslovanja kako iz perspektive finansijske stabilnosti tako i iz perspektive odgovornog poslovanja i trudimo se da naš slogan “da svaki otisak više vredi” bude odraz naših kompanijskih vrednosti.

Call Now Button