Koje funkcije nude novi Canon multifunkcijski štampači?

Nova serija Canon i-SENSYS višefunkcionalnih štampača nudi brojne unapređene funkcije koje su ranije bile dostupne samo u naprednim i skupim uređajima.

Pogledajte koje od ovih funkcija mogu da unaprede neke procese u vašem poslovnom okruženju.

Secure print – omogućava zaštitu informacija prilikom štampanja na centralnom uređaju koji ima više korisnika. Jednostavnim logovanjem putem PIN-a štampate samo vaša dokumenta. I nemate uvid u tuđa, jer se odštampana dokumenta ne mešaju čekajući da ih neko pokupi.

Mobile print – koliko ste puta mogli nešto brzo da odštampate sa mobilnog telefona samo da ste imali tu mogućnost? Sada je imate! Možete štampati iz Google Clouda, Air Printa, koristiti aplikacije na mobilnim uređajima…

Digitalizacija papirnih dokumenata – na jedan klik do PDF na pravom mestu. Skenirani dokument pretvarate u PDF i šaljete u željenu datoteku direktno sa uređaja.

Upravljanje štampom – zanima li vas jednostavno upravljanje štampom i uređajima?

Sa aplikacijama koje su besplatne, koje su sastavni deo uređaja Universal Login Manager ili UniFlow On-line Express imate:

  • Ø Uvid u troškove po korisnicima i uređajima,
  • Ø Provera statusa i logova
  • Ø Podešavanje postavke uređaja
  • Ø Registrovanje odredišta skeniranja
  • Ø Bezbednosna politika
  • Ø Uvoz / izvoz podataka (Adresar, podaci o podešavanjima uređaja).

Intuitivna kontrolna tabla sa povećanom ekranom čini rad na ovim uređajima još lakšim i prijatnijim nego ranije. Funkcije koje optimizuju naše procese i povećavaju produktivnost sada su dostupne na običnim uređajima, to više nisu funkcije koje imaju samo veliki skupi uređaji i specijalni softveri za upravljanje štampom.

Call Now Button