Konsolidacija štampe (MPS koncept) unapređuje vaše poslovanje

Imate probleme sa štampanjem i štampačima?

Da li pripadate jednoj od mnogih kompanija koje nisu načisto koliko iznose njihovi troškovi štampe ili bar ne znaju da vidljivi troškovi štampe imaju udela od samo 20% u odnosu na celokupan proces štampanja? Postoje i skriveni troškvi štampanja koji bi trebalo da izađu na videlo kako bi se pronašli načini da se izbegne gubljenje novca i vremena. Sada ste u mogućnosti da sve poslovne izazove koji su povezani sa štampanjem i štampačima ostavite iza sebe. Samostalno upravljanje infrastrukturom i svim procesima štampanja je skupo i oduzima vam mnogo vremena.

Šta vam je neopohdno za rešenje problema?

Potrebno vam je da steknete veću kontrolu nad vašom insfrastrukturom štampanja. Dalje, potrebno vam je da imate dugoročne uštede uz promenu navika u štampanju. Takođe, trebalo bi da smanjite obim aktivnosti oko štampača da biste se fokusirali na vaš osnovni posao. Sve ovo ukazuje da vam je neophodna optimizacija infrastrukture štampanja i srodnih procesa u poslovanju kako biste povećali efikasnost i produktivnost vaše kompanije.

Rešenje postoji!

Perihard Inženjering je uveo inovaciju koja vam može obezbediti sve gore navedeno. U pitanju je MPS koncept (Managed Print Services), nova usluga koja se odnosi na upravljanje štampom i koja vam omogućuje uštedu resursa i transparetnost troškova, srazmerno veličini vaše kompanije, što MPS čini pogodnim i za velike i za manje firme. Laserski štampač, skeneri, skener A3 i fotokopir uređaji različitih proizvođača i karakteristika ovim sistemom se objedinjuju te obezbeđuju veću produktivnost štampe.

Šta vam donosi MPS koncept?

MPS sistem snima postojeće stanje vaše opreme, tekuće troškove i realno procenjuje zahteve istih. Dalje sledi konsolidacija stanja koja donosi uštede vašoj kompaniji od 10 do 30% putem smanjenja utrošenog vremena ljudskih resursa i veće transparentnosi troškova. Ugovor, koji se obično sklapa na pet godina, reguliše sve poslove vezane za štampače, fotokopir aparate, faksove kroz koncept plaćanja cene odštampane stranice. Uz sve to, postojećim uređajima se dodaju savremeni multifunkcionalni aparati i novi softverski alati koji omogućavaju smanjenje troškova. Sistem omogućava da jedan veći uređaj koriste deset i više zaposlenih. Ugovorom ste zaštićeni tako da je u njemu definisan zahtevani nivo servisne podrške i tako vam je obezbeđen vrhunski kontinuitet rada. Oprema se može birati kupovinom ili iznajmljivanjem. Perihard Inženjering nudi jednu specifičnost – svaki korisnik će imati svoje posebno dizajnirano rešenje uz multivendorski pristup.

Šta je cilj Perihard Inženjeringa?

Kada je u pitanju MPS sistem, tj. upravljanje štampom, ova kompanija ima za cilj da bude najznačajniji nezavisni provajder tih usluga. Cilj se bazira na činjenici da kompanija već dugo obezbeđuje servisne usluge i kompatibilne tonere za HP, Lexmark i Canon uređaje, što znači da je MPS sistem logičan sled nadovezivanja na njihove osnovne delatnosti (tu je uključena i proizvodnja remontovane toner kasete, servisiranje štampača, i činjenica da je firma sertifikovani Canon i Lexmark partner). Kada se pogleda celokupna slika delatnosti firme, integracija MPS rešenja je, svakako, efikasna i uspešna u istoj meri. Iskoristite spoj iskustva i noviteta i poboljšajte svoje poslovanje.

Call Now Button