Kućni štampači: predstavljamo vam top 3 modela za budžet ispod 10.000 i kako da odaberete pravi

Kada razmišljate o kupovini novog štampača za kućnu upotrebu, verovatno će vas najpre zanimati cene štampača. Bilo da vam je potrebna jednostavna verzija, multifunkcijski štampači, štampač sa skenerom, laserski štampač u boji ili štampač skener kopir aparat postoji širok asortiman i zasigurno ćete pronaći onaj uređaj koji će vam najviše odgovarati za vaše potrebe. Na tržištu danas možete pronaći različite modele i brendove, vrste štampača koji se razlikuju ne samo po cenovnom rangu, već i po mogućnostima rada. Među najkvalitetnijim i svakako najčešće hvaljenim izdvajaju se Canon štampači (canon printeri), hp štampači i lexmark štampači, a pre nego što se upustite u avanturu zvanu kupovina štampača predlažemo vam da pogledati listu od top 3 modela za kućnu upotrebu, a koje možete uklopiti u svoj budžet do 10.000 dinara.

Canon PIXMA MG3650

Ovaj sjajan multifunkcionalni štampač dobio je odlične kritike od strane potrošača. Ovakav tip uređaja predstavlja odličan izbor za one koji imaju potrebe za štampanjem, skeniranjem i kopiranjem kao i za one koji žele veoma jednostavno povezivanje sa pametnim uređajima i informatičkim oblakom.

Ovaj multifunkcionalni štampač korisnicima daje mogućnost da lako uspostave vezu sa skladištem u informatičkom oblaku uz PIXMA Cloud Link, štedi novac jer možete da odštampate više stranica uz XL ketridže sa mastilom, uživate u kvalitetnom štampanju uz mogućnost dvostranog štampanja. Takođe ukoliko želite možete I sami da kreirate perosonalizovane čestitke., kao I da štampate prelepe fotografije bez margina.

Nema sumnje da ovaj gigant svakako zaslužuje zlatnu medalju kada je u pitanju odnos cene i kvaliteta.
HP štampač DJ 4535 F0V64C

Ovaj hp štampač predstavlja još jedan uređaj koji spada u kategoriju mutifunkcionalnih aparata. Fin dizajn manjih dimenzija čini ga savršenim za bilo koji stan ili kancelariju. Štampači hp inače se smatraju jednim od kvalitetnijih uređaja što ga za ovu cenu čini sasvim OK kandidatom za eventualnu kupovinu.

Ketridži za hp štampače ne bi trebalo da vam budu briga kada je reč o ovom uređaju jer po iskustvima potrošača traju i duže nego što je navedeno u specifikaciji. Dakle dobar izbor za one korisnike koji će se zadovoljiti štampanjem u boji, A4 formatom i potrošnjom (preporučenom) do 200 strana mesečno.

LEXMARK štampač MS317DN

Više nego odličan izbor za jednostavnu kućnu upotrebu po sjajnoj ceni. Ovaj laserski štampač omogućava potrošačima da odštampaju i do 50.000 stranica mesečno uz mogućnost dvostrane štampe na A4 formatu i umrežavanje sa drugim uređajima.

Lexmark štampači  imaju odlike vrlo precizne, kvalitetne štampe kao i pouzdanost, bezbednost i opciono bežično štampanje a upravo bi to mogle da budu opcije zbog kojih ćete se odlučiti upravo za ovaj uređaj.

Kompanija Perihard može vam pomoći da donesete pravu odluku u skladu sa svojim budžetom. Pored usluga popravke štampača i usluga iznajmljivanje štampača bavimo se i prodajom štampača. Možete nas kontaktirati putem telefona ili kontakt forme, a sve informacije koje su vam potrebne možete pronaći na sledećem linku: perihard.com/servis-desk

Call Now Button