Lexmark ide dalje – nova serija Lexmark štampača

Predstavljamo novu generaciju uređaja kada je u pitanju štampanje u više formata.

Nove serije štampača i multifunkcijskih uređaja, CS920 i CX920, idu dalje od svega što očekujete od štampanja i skeniranja u boji sa najnovijim A3 uređajima.

Lexmark prednost

Najnoviji A3 štampači i multifunkcijski uređaji kompanije Lexmark ispunjavaju potrebe za većom brzinom, većim kapacitetom i profesionalnom bojom najzahtevnijih poslovnih okruženja. A to rade koristeći kombinovane prednosti sofisticiranog projektovanja proizvoda kompanije Lexmark i naših integrisanih funkcija i portfolija usluga.

Bezbednost: Sveobuhvatna bezbednost punog spektra kompanije Lexmark ugrađena je u svaki uređaj CS920 i CX920 da bi se napravilo ne samo bezbednije, već i produktivnije okruženje za već veoma produktivne radnike.

Mobilnost: Uz besplatnu aplikaciju za mobilno štampanje, Lexmark Mobile Print, štampanje sa mobilnih uređaja će biti jednostavno kao i štampanje sa računara, ili možete štampati putem servisa AirPrint®, Google Cloud Print™, Mopria® ili Windows Mobile.

Fleksibilnost: Unapredite korisničko iskustvo i produktivnost pomoću ugrađenih aplikacija za rešenja, kao i mogućnošću prilagođavanja pomoću opcionih aplikacija ili čak pravljenja sopstvenih aplikacija.

Pristupačnost: Na raspolaganju su integrisana glasovna uputstva, standardni priključak za telefonsku slušalicu, pokretna kontrolna tabla i mogućnost da se ujedno koriste pokreti prevlačenja prstom za standardnu pristupačnost i opciona USB tastatura. Sve ovo ima za cilj da A3 postane najbolji multifunkcijski uređaj kompanije Lexmark, koji je dostupan ne samo onima sa raznim nivoima sposobnosti, već predstavlja bolje korisničko iskustvo za sve.

Upravljivost: Serija CS920 i CX920 postaje integralni deo postojeće grupe Lexmark uređaja čim je povežete s njom i pruža potpuno upravljanje grupom, proaktivnu dijagnostiku i mogućnost daljinske nadogradnje firmvera.

Integracija sa Lexmark uslugama: Svaki uređaj iz serije CS920 i CX920 je potpuno kompatibilan sa ključnim Lexmark uslugama i rešenjima, od Usluga za upravljanje štampanjem do Lexmark upravljanja štampanjem.

Zahvaljujući velikom broju brzina i konfiguracija, Lexmark štampači iz serije CS920 i multifunkcijski uređaji iz serije CX920, odličan su izbor za srednje do velike radne grupe kojima je potreban fleksibilan višenamenski uređaj ili nešto čime će dopuniti mogućnosti postojećeg skupa za A4/Letter formate.

Prezeto sa Lexmark Srbija

Call Now Button