Multifunkcionalnost se sada kaže “Canon”! Predstavljamo vam novi Canon imageRUNNER C3025i multifunkcijski štampač

Novi Canon štampač – Pobednik među štampačima

U kompaniji Canon štampači imaju sve bolje performanse i sve više udovoljavaju novim zahtevima tržišta. Shodno tome, predstavljamo vam novi model koji je dostupan u prodaji od 1. juna ove godine. Reč je o proizvodu koji dodatno proširuje Canonovu dominantnu ulogu u rešavanju svih kancelarijskih izazova. Canon štampač ImageRUNNER C3025i je pravi primer kako se najnovija tehnologija koristi da bi krajnji korisnik bio zadovoljan. Njegova glavna karakteristika je da zadovoljava potrebe većine kancelarija po kompetitivnoj ceni.

Ovo je multifunkcijski laserski A3 štampač u boji koji je, zbog svoje visoke produktivnosti i kvalitetne štampe, pogodan i za kancelarije sa velikim obimom posla, što je teže naći na tržištu. To ste, možda iskusili ako ste tražili pojmove „štampači“ i „štampači cena“ i, verovatno, nailazili na štampače sa karakteristikama koje se odnose uglavnom na manje kancelarije.

U čemu je prednost Canon štampača ImageRUNNER C3025i?

Možda ste se susretali sa štampačima koji su teški za korišćenje, ali ovaj model rešava taj problem. Izuzetno se lako koristi (već je sam LCD ekran od 12.7cm u boji osetljiv na dodir), a njegova značajna prednost je i što smanjuje administrativne troškove povezane sa štampanjem. Ukoliko ste imali problema i sa održavanjem vašeg štampača, sada je tome kraj, jer ovaj Canon štampač iziskuje manje vremena i sredstava za održavanje. Takođe, ako vas je u prošlosti mučilo pitanje bezbednosti dokumenata koje štampate, sada možete da budete sigurni uz opcionu zaštitu PDF datoteka pomoću lozinke. Dalje, opcioni uniFLOW vam omogućava dodatni nivo bezbednosti. Kad je u pitanju skeniranje, ovaj multifunkcijski štampač se može pohvaliti brojem od 55 ipm. Fotografije u svim radnim opcijama su vrhunskog kvaliteta.

Zamislite novi radni dan sa ImageRUNNER C3025i

Zamislite radni dan u kome možete jednostavno i brzo skenirati i kopirati dokumenta jer vam je na usluzi mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata sa obrtanjem. Dalje, održavate štampač uz funkcije daljinskog upravljanja. Canon štampači imaju dobre procesore, a konkretni model ima dvostruki prilagođeni procesor od 800 MHz. Štampač ImageRUNNER C3025i ima kapacitet papira od 2.300 listova, a štampa brzinom od 25 stranica u minuti.

Lako je naviknuti se na dobro, naročito na mogućnosti štampanja i skeniranja pomoću mobilnog telefona, uz korišćenje tehnologija kao što su Canon’s PRINT Business App, AirPrint, Mopria and Google Cloud (informatički oblak). Iskustva korisnika koja se mogu naći u komentarima i ocenama, kada su u pitanju Canon štampači, dokazuju da im je, na primer, „tek posle sedam godina Canon štampač napravio prvi problem“, što govori samo za sebe.

Ovlašćeni Canon partner u Srbiji

Ukoliko vas zanima šta sve može da znači fraza „štampači akcija“, znajte da to može da podrazumeva i poziv na vašu akciju, ili poziv da vidite šta vam je to novo Canon preporučio. Canon se trudi da obezbedi inovativna rešenja, i u tome i uspeva a u predstavljanju njihovih pozitivnih napora u Srbiji ih zastupa kompanija Perihard, ovlašćeni Canon partner. I, zapamtite, vaš štampač vredi mnogo više od cene koju za njega platite, naročito ako vam štedi vreme, novac i daje široku lepezu multifunkionalnosti. Sada je sledeći potez upravo vaš.

Call Now Button