Najvažnije odlike štampača po vašoj meri

Tehnološki svet oko štampača se menja. Poslovne ponude se sve više šalju putem pametnih telefona ili tableta, a ne isključivo preko kompjutera. Proizvođači štampača se trude da uhvate tempo sa modernom tehnologijom sa opcijama kao što su štampanje sa mobilnih telefona ili Wi-Fi konekcija, a neki modeli nude i nove tehnologije kao što je NFC (komunikacija kratkog polja).

Štampači u domaćinstvima

Korisnici štampača u domaćinstvima mogu biti individualci (kao studenti) ili čitave porodice. Oni ne štampaju mnogo ali štampaju raznoliko – od domaćih zadataka do fotografija i umetničkih projekata. Tradicionalno traže prilagodljivost i manje cene.

Štampač u boji kancelarijskog tipa je idealan ako ste u ovoj grupi, a kompanija Canon ima produktivne i pouzdane performanse, poput modela

MAXIFY iB4150, i-SENSYS LBP7010C, i-SENSYS LBP7018C, LBP610, LBP650 i još dosta njih. Canon štampači daju štampu visokog kvaliteta. Ukoliko niste u mogućnosti da sami povežete štampač obratite se stručnjacima.

Štampači u kućnim i malim kancelarijama

Korisnici u kućnim i malim kancelarijama mogu štampati malo ili mnogo, ali uvek žele profesinalni output. Odgovara im laserski štampač, ali i injket štampači sličnih cena su takođe pogodni.

Canon Pixma G4200 Wireless MegaTank višenamenski štampač nudi dobar kvalitet outputa i niske troškove. Canon ima višenamenske crno-bele kancelarijske štampače iz serija i-SENSYS i imageRUNNER, kao što su: i-SENSYS MF3010, i-SENSYS MF231, i-SENSYS MF232w, i-SENSYS MF237w i druge i, na primer, imageRUNNER 1435i, imageRUNNER 1435iF, imageRUNNER 2204 itd.

Ukoliko nemate stručnu osobu koja će se baviti drajverima za štampače, uvek se možete obratiti Canon partneru.

Štampači u biznis okruženju i štampači velikih formata

Ovoj korisničkoj grupi, koja uključuje radne grupe, odeljenja, umetničke projekte i štampanje većih formata odgovaraju profesionalni monohromatski štampači i štampači u boji koji imaju više funkcija (skeniranje, štampanje, kopiranje, razmena faksova, štampanje većih formata). Svojom brzinom i višefunkcionalnošću štede vreme i smanjuju troškove.

Biznis okruženje i radne grupe zahtevaju mašinu koja može mnogo da radi na duži vremenski period. Takođe, to su štampači koji mogu da obavljaju kompleksnije zadatke. Laserski štampači su najbolja opcija za ovu vrstu korisnika.

Za štampače velikog formata Canon nudi, na primer, PROGRAF iPF670 MFP L24, imagePROGRAF iPF770 MFP L36, Océ PlotWave 345, Océ PlotWave 365 ili Canon imageCLASS MF7470.

Preporuka je da se štampač povremeno servisira kako bi sprečili veće kvarove i to će vam uvek pružiti ovlašćeni Canon servis.

Izaberite prema svojim potrebama

Štampač bi trebalo da odgovara vašem budžetu, mogućnostima i funkcijama koje obavlja. Izbegavajte performanse koje vam nisu potrebne jer tako ćete platiti više za opcije koje nikada nećete koristiti. Takođe, za pomoć oko kupovine uvek se možete obratiti Canon partneru.

Perihard je kompanija koja je ovlašćeni i sertifikovani Canon partner. Poseduje sertifikat Canon Accredited Partner u kategorijama Advanced Office Solution i Service Partner. Imajte poverenja u njihov izbor.

Call Now Button