Perihard na Sajmu tehnike BizIT, Beograd 2014

Da li se svi sećamo kad smo bili mali i kad su nas roditelji vodili na Novogodišnji vašar na Sajmu?

Da li se sećamo vrteški, balerine, šećerne vune, gužve i galame, čvrstog stiska ruke odraslog člana porodice – da se ne izgubimo?

Da li još nekom sajam miriše na bezbrižnost? Nama da. Zato smo u ponedeljak, 12.maja 2014, kao veliki i odrasli ljudi, kao kolektiv, kao porodica, bili na Sajmu tehnike i bili smo do petka. Pet dana.
Doduše, neke stvari su malo drugačije na Sajmu tehnike u odnosu na Novogodišnji vašar: umesto balerine, za početak, imamo vrtoglavo opasne nove igračke koje nam dolaze iz IT sfere – virtuelne tastature za mobilne telefone, robot koji igra basket ili štampač koji skenira na ’klaud’. Umesto gužve i galame dece u potrazi za helijumskim balonima, imamo gužvu i galamu ljudi punih entuzijazma, željnih novih znanja i izazova u svetu moderne tehnologije.

A umesto čvrstog stiska mamine, tatine ili bakine ruke, imamo čvrst stisak ruke naših poslovnih partenera, prijatelja, postojećih i budućih klijenata – svih onih koji znaju da prepoznaju šta je to što nas čini različitim od drugih.

Zato smo bili na Sajmu – jer imamo najmodernije softvere i rešenja u domenu štampe, korak da ispratimo sve promene koje se dešavaju u svetu napredne tehnike, imamo osećaj za životnu sredinu u kojoj radimo, a najviše od svega, imamo čula za one o čijim štampačima brinemo.

Zato što želimo da se osećate bezbrižno i sigurno kada nama, u Perihardu, poverite da vodimo računa o vašoj štampi.

Bili smo na Sajmu tehnike jer evoluiramo, jer tu pripadamo.

Call Now Button