Popravka štampača se (ne)isplati

Nedostatak vremena i ubrzani tempo života često nam ne dopušta da smireno donesemo pravu odluku, a usled stresa i kratkih rokova, ponekad se radije odlučimo za jednostavnije i skuplje rešenje, nego za ono što nam je isplativije. Servisiranje štampača odluka je koju definitivno morate doneti sami, u skladu sa svojim uslovima, naravno i finansijama kojim raspolažete, ali imajte na umu da se u najčešćem broju slučajeva popravka štampača, pogtovo ako je reč o kvalitetnijem, definitivno isplati.

Kada bi trebalo da posetite servis štampača?

Ukoliko je popravka štampača više nego duplo jeftinija od novog uređaja smatrajte da bi polako trebalo da potražite servis za štampače. Takođe, potražite stručno mišljenje.Toneri i ketridži u velikom broju slučajeva ne prave preveliki problem i vrlo ih je lako zameniti. U tom slučaju, definitivno ne bi trebalo da u svoj internet pretraživač ukucavate frazu: kupovina štampača.

Profesionalni štampači su skuplja i kvalitetnija kategorija. Ukoliko vaš spada u ovu kategoriju, kupovina novog štampača možda ne bi bila najekonomičnija odluka, pogotovo ako ste bili zadovoljni svim opcijama koje vaš uređaj poseduje.

Najjeftiniji štampači spadaju u slabiju i lošiju kategoriju, pa je samim tim i odluka koju će te doneti drugačija. No, ipak razmišljajte o ulaganju i koliko vam je zapravo potrebno, u zavisnosti u koje svrhe ćete ga koristiti.

Sa druge strane, ukoliko se ispostavi da je popravka štampača 50%-60% od cene štampača novog uređaja, servisiranje štampača se nikako ne isplati. U tom slučaju, radije u svoj internet pretraživač počnite da ukucavate: štampači akcija, jeftini štampači, štampači cena kako biste došli do najpovoljnije varijante novog uređaja.

Takođe, ukoliko je vaš uređaj dotrajao i star, (pogotovo ako je stariji od 10 godina) kupovina novog štampača je svakako pravo rešenje. Apgrejdovanje stare verzije koja verovatno nema ni wireless konekciju je svakako isplativije ulaganje, pogotovo ako vam je potreban za posao. Sporo štampanje nikako nije problem koji možete zanemariti, pogotovo ako ga koristite u profesionalne svrhe, a upravo ovo je odlika starih štampača koji se predugo koriste. Nažalost, sve ima svoj vek trajanja.

Imajte na umu da su štampači novijih generacija ekonomičniji i da bi vam štampanje po stranici bilo jeftinije nego sa starijim modelom.

Kakvu god odluku da donesete Perihard vam može pomoći da je sprovedete u delo. Pored usluga popravke štampača (bilo da je u pitanju digitalni štampač, laserski štampač, multifunkcijski štampači) možemo vam pomoći i kada su prazne toner kasete u pitanju. Iznajmljivanje štampača takođe je jedna od usluga kojom se bavimo, a rado ćemo vam izaći u susret i pružiti vam profesionalni savet za svaki vaš problem koji imate vezano za štampače.

Možete nas kontaktirati putem telefona ili kontakt forme, a sve informacije koje su vam potrebne možete pronaći na sledećem linku:

perihard.com/servis-i-korisnicka-zona

Call Now Button