SAOPŠTENJE ZA JAVNOST: Canon osnažuje mogućnosti za partnere

Canon osnažuje mogućnosti za partnere pomoću kolornog štampača sa sve-u-jednom kertridžima i kompletiranom trećom generacijom, 3. izdanjem imageRUNNER ADVANCE portfolija.

Beograd, 27. maj 2019. godine – Stvarajući veće mogućnosti za partnere, CanonEurope, svetski lider u grafičkim rešenjima, osnažuje svoju nagrađivanu treću generaciju, 3. izdanje platforme, uz dodavanje A4 kolornog štampača zasnovanog na sve-u-jednom kertridžima, modela imageRUNNER ADVANCE C475. Uz to, unapređenja 3. izdanja primenjena na liniju uređaja sa mono kertridžima, imageRUNNER ADVANCE 525, 615 i 715, znači da su naše najbolje bezbednosne funkcije, najnovija platforma UnifiedFirmwarePlatform i softver uniFLOWOnline Express dostupni u okviru celog novog, šireg portfolija.

Mogućnost za rast

„Proširivanje naše ponude uređaja sa sve-u-jednom kertridžom omogućava korisnicima da iskuse brzu, kvalitetnu štampu u boji pri brzinama koje biste uobičajeno očekivali od A3 modela, ali sa kompaktnijim dimenzijama, lakšim održavanjem i manjom investicijom. Otvarajući veće mogućnosti za inkrementalnu prodaju, partneri će bez muke moći da inkorporiraju ove uređaje u svoju flotu i MPS ponude zahvaljujući konzistentnosti u okviru celog portfolija, naročito kada je u pitanju bezbednost, firmver i mogućnost povezivanja na cloud.“ objašnjava Dan Woodstock, marketing menadžer za partnerski program, CanonEurope.

Posedovanje dovoljno kompetitivne ponude da biste opslužili raznovrsna kancelarijska okruženja sa kojima se bavite na dnevnom nivou može da bude izazov. Predstavljanjem našeg primamljivog novog uređaja sa

kolornim kertridžom i robusnih unapređenja naše postojeće tehnologije kertridža, vaša mogućnost za rastom prihoda znatno je povećana. Ne samo da imate koristi od mogućnosti da ponudite najbolju u klasi bezbednost i funkcije povezivanja na oblak u okviru još šire lepeze uređaja, već velika brzina, delovi dužeg životnog veka i sveukupna jednostavnost korišćenja ovih novih modela predstavljaju ponudu veće produktivnosti i mogućnosti servisiranja za vaše krajnje kupce.

Uz to, ovi novi modeli sa sobom donose i napredni sistem upravljanja tonerom koji pruža precizna upozorenja dizajnirana tako da osiguraju da krajnji korisnici maksimalno iskoriste toner i da kertridže zamene samo onda kada je to zaista potrebno. Rezultat toga je da je vašim klijentima celokupan sistem jednostavan za direktno upravljanje, što vama omogućava da preusmerite vredno vreme inženjera na fokusiranje na neophodne popravke i mogućnosti za dodatnu prodaju.

Woodstock nastavlja, „Sama širina i konzistentnost našeg imageRUNNER ADVANCE portfolija znači da mi zaista imamo rešenje namenjeno svakoj situaciji kod klijenta, naročito sa dodatom snagom naših novih i ažuriranih modela sa kertridžima koji otvaraju dodatne poslovne mogućnosti. I dok naša ponuda za partnere ostaje ista, oni sada mogu da imaju koristi od uređaja koji su brži i jednostavniji za servisiranje. Naši partneri mogu da iskoriste tu fleksibilnost i skalabilnost kako bi unapredili postavke mešovite flote, pružili robusna upravljana rešenja za štampu i osigurali pouzdanost i konzistentnost u situacijama gde su drugi Canon uređaji već u upotrebi.“

https://www.keypointintelligence.com/news/awards/2019/keypoint-intelligence-honors-the-best-software-solutions-tested-this-year-with-pick-and-outstanding-achievement-awards/

 

 

Ključne specifikacije

imageRUNNER ADVANCE C475

A4 kolor

Dizajn 3. generacije (Damson crna/Titanium bela)

47 str/min

10,1-inčni ekran osetljiv na dodir

Ugrađeni ADF skener sa jednim prolazom

Detektor pokreta

WiFi standard

Tehnologija zasnovana na sve-u-jednom kertridžu

Dostupna dva modela (sa/bez uređaja za završnu obradu)

Kapacitet snabdevanja papirom:

590 listova (kaseta 550 listova, višenamensko ležište: 90 listova)

090 listova maksimalna konfiguracija

Kapacitet izlaza papira:

Model bez uređaja za završnu obradu: 400 listova

Model sa uređajem za završnu obradu: 900 listova

Višenamensko ležište:

A4, A5, A5R, A6R, B5R, koverte i 60 do 216 g/m2

Kaseta:

A4, A5, A5R, A6R, B5R i 60 do 163 g/m2

Obostrano štampanje:

60 do 163 g/m2

imageRUNNER ADVANCE 525, 615 i 715

Dizajn 3. generacije (Damson crna/Titanium bela)

52 str/min, 61 str/min, 71 str/min

10,1-inčni ekran osetljiv na dodir

Ugrađeni ADF skener sa jednim prolazom

Detektor pokreta

WiFi standard

Tehnologija zasnovana na sve-u-jednom kertridžu

Ugrađen uređaj za završnu obradu (poseban model sa/bez uređaja za završnu obradu)

Kapacitet snabdevanja papirom:

650 listova (kaseta 550 listova, višenamensko ležište: 100 listova)
200 listova maksimalna konfiguracija

Kapacitet izlaza papira:

Model bez uređaja za završnu obradu: 500 listova
Model sa uređajem za završnu obradu: 1.000 listova

Višenamensko ležište:

A4, A5, A5R, A6R, B5R, koverte i 60 do 199 g/m2

Kaseta:

A4, A5, A5R, A6R, B5R i 60 do 135 g/m2

Obostrano štampanje:

60 do 120 g/m2

Call Now Button