ŠTAMPAČ CANON – COLORADO 1640

Kada kažemo Canon na pamet nam padaju Canon aparati budući da je kompanija godinama gradila imidž kao jedan od najboljih proizvođača fotoaparata. Ipak kompanija se godinama razvijala i osvajala nove kategorije poslovanja, kao što su optički uređaji, medicinska oprema, kao i softvere za obradu, upravljanje i kontrolu dokumenata. Od kada su Canon štampač i Canon skener postali deo ponude brenda Canon, kompanija je razvijala performanse ovih uređaja da bi sada postali jedan od vodećih brendova  i u ovom segmentu.

Nove vrste štampača pomeraju granice dosadašnje upotrebe uređaja. Jedan od noviteta dolazi upravo iz kompanije Canon Australija, koja je izbacila novi Canon štampač  64’’ širokog formata pod nazivom Colorado 1640. Ovaj štampač opremljen je inovativnom UVgel tehnologijom.

Canon štampači koji poseduju UV tehnologiju garantuju instant sušenje mastila koristeći se prednostima eko rastvarača, lateksa i UV-a. Takođe treba napomenuti da UVgel tehnologija ima mnogo manju potrošnju mastila za čak 40% nego konkurentske tehnologije.

Štampač Canon Colorado 1640 dizajniran je za štampanje slika visoke rezolucije. Canon tvrdi da je ovo najbrži štampač na tržištu. Poseduje maksimalnu brzinu od 159 kvadratnih metara na sat u proizvodnom režimu, a pruža visoke POP otiske na 40 kvadratnih metara, što je brže nego drugi konkurentni sistemi u ovom segmentu.

Pitanje je kada će se ovaj uređaj naći u radnjama u Srbiji. Treba naglasiti da Canon Srbija postoji kao brend već godinama što nam daje za pravo da očekujemo ovaj uređaj u prodaji u našoj zemlji već do kraja 2017. godine.

Kompanija Perihard sa ponosom naglašava da je ovlašćeni, sertifikovani Canon partner u Srbiji već dug niz godina. Perihard je nosioc sertifikata Canon Accredited Partner u kategorijama Advanced Office Solution kao i Service Partner.

Call Now Button