ŠTAMPAČ U BOJI TE MOŽE UČINITI BOLJIM FOTOGRAFOM

Štampač postaje obavezan deo profesionalnog fotografisanja. Fotografi se sve više opredeljuju da štampaju svoje fotografije, ne samo zbog satisfakcije koju donosi materijalizacija slike, nego zbog brojnih profesionalnih benefita koje donosi izrada fotografije.

Štampač u boji je prva stvar koja vam je potrebna, naravno pre toga preporuka su Canon aparati sa visokom rezolucijom. Postoje velike razlike u opsegu kada su u pitanju štampači cene i kvalitet. Ako želite da vaša fotografija dobije željeni izgled poželjno je da su vam pri ruci Canon aparati i štampač u boji nešto višeg cenovnog ranga, jeftini štampači jednostavno nemaju takve karakteristike da kvalitetno prenesu doživljaj cele fotografije.

Nakon slikanja sledi štampa, zašto?

Postoje dva razloga:

  1. Štampa pomaže da razumete svoju fotografiju bolje
  2. Štampanje fotografije pomaže da „osetite“ razloge njenog nastajanja.

Razumite svoju fotografiju

Verovali ili ne, vaša fotografija će imati potpuno drugi karakter na štampanoj stranici, nego što ima na smartfonu, laptopu ili čak led 4K ekranu. Štampač će u potpunosti otkriti sve o vašoj tehnici, biće daleko primetniji svi elementi opreme, pa čak i dnevni uslovi – ako štampate fotografiju, bez obzira na vrste štampača.

Pronađite ljubav u svom poslu

Vrste papira, kvalitet štampanja, kupovina štampača, pronalazak okvira, potpisivanje i numeracija otiska i na kraju izrada fotografije koja će krasiti nečiji zid – sve su to elementi koji će učiniti da se ponovo zaljubite u svoj posao. Kačenje na Instagram jednostavno ne pruža takvu satisfakciju.

Naravno možete da se opredelite na iznajmljivanje štampača umesto da vam kupovina štampača bude prva opcija. Iznajmljivanje štampača je moguće preko kompanije Perihard.

Takođe Perihard nudi servis štampača kao opciju, bilo da koristite štampač u boji, laserski štampač, hd štampač.

Call Now Button