Štampači za fotografije: Predstavljamo vam najbolje i najprodavanije modele

Štampači više nisu tako skupi kao nekad i danas gotovo svako ko poseduje računar može da priušti i jedan bazični uređaj za štampanje. U slučajevima gde vam je potreban uređaj isključivo za štampanje dokumenata, opredelićete se ili za štampač u boji (laserski štampač u boji) ili za crno-beli.

Multifunkcijski štampači (štampač/skener/kopir) su pravi izbor ako vam je neophodan uređaj za širi dijapazon namene.

Ipak, kada je štampanje fotografija u pitanju, radije se odlučite za specijalno namenjen uređaj za tu funkciju, nego za neki od onih koji se uglavnom koriste za štampanje dokumenata ili multifunkcijske štampače.

Poznato je da toneri za štampače ( raspitajte se pri kupovini novog uređaja o ceni koja je aktuelna za određene toner kasete i pitajte prodavca kako se pune prazne toner kasete) nisu nimalo zanemariva stavka za budžet. Ukoliko pažljivo odaberete model za vas i kombinujete ga sa visokokvalitetnim papirom, bez sumnje ćete imati fotografije sa kojima ćete biti prezadovoljni. PictBridge tehnologija, koju većina foto štampača poseduje omogućava da veoma lako i brzo povežete svoj pametni telefon ili drugi uređaj sa štampačem i direktno prenesete podatke.
Predstavljamo vam i najkvalitetnije i najtraženije modele:

Canon TS8050 – Multifunkcijski štampač za fotografije

Canon štampači, smatraju se među vodećim u kvalitetu, a svoju reputaciju su već dosta puta opravdali i u praksi, pa im se korisnici uvek vraćaju. Bežično povezivanje, veliki ekran osetljiv na dodir sa prilično intuitivnim interfejsom i izvanredan kvalitet svakako su odlike ovog impozantnog uređaja.

Ovaj model poseduje i LCD koji prikazuje koje fotografije želite da odšampate. Ova multifunkcionalna zver pravi fantastične fotografije i to zahvaljujući ketridžima za mastilo kojih ima ukupno šest, uključujući i za sivu boju. Pomoću Canonove Print aplikacije i tačskrin displeja od 10.8cm vrlo lako ćete prebaciti fotografije sa svog tableta ili telefona.

Canon Selphy CP1200 – Kompaktni štampač za fotografije

Malih dimenzija, elegantnog dizajna ovaj prenosivi štampač fotografija koji poseduje i Wi-Fi vezu spada u modele koje svako može da koristi. Ovaj simpatični uređaj omogućava svojim korisnicima da ga koriste u svrhe kreativnosti jer vrlo brzo možete da dobijete razglednicu, čestitku ili iskreirate zanimljiv sadržaj u vidu kolaža, ali i da odšampate fotografije za dokumenta. Automatska optimizacija slike momentalno popravlja nepravilnosti, izjednačava osvetljenost i boje a vi brzo dobijate savršenu fotografiju.

Lexmark P350 – Portabilni štampač za fotografije

Lexmark štampači smatraju se kvalitetnim među korisnicima, a ovaj portabl uređaj dobio je zeleno svetlo upravo zbog odnosa cene i kvaliteta, koji je u ovom slučaju više nego odličan. Poseduje prostor za 25 listova papira i LCD tačskrin. Ovaj štampač za fotografije možete koristiti zasebno, ili ga povezati sa svojim kućnim računarom. Poseduje mogućnost štampanja bez margina, kolor inkdžet i PictBridge.

Za koji god model foto štampača se odučite, imajte u vidi da u okviru poslovanja kompanije Perihard spadaju i iznajmljivanje štampača, servisiranje štampača, popravka štampača i kupovina štampača.

Call Now Button