uniFLOW 2019 LTS – Premošćavanje jaza u budućnost

uniFLOW je jedinstvena platforma koja se stalno razvija i omogućava bezbedan proces štampanja i obrade dokumenata. Novo izdanje, uniFLOW 2019 LTS, uvodi mnogo novih funkcija koje poboljšavaju njegovu osnovnu funkcionalnost. Njegova nova veza sa uniFLOW Online premošćava jaz u budućnosti za biznise u njihovoj digitalnoj evoluciji; transformiše tradicionalno okruženje štampanja i skeniranja zasnovano na serveru u veoma fleksibilan sistemu koji odgovara hardveru namenskog servera sa javnim servisima u oblaku.

uniFLOW povezan sa uniFLOW Online

Veza između uniFLOW i uniFLOW Online omogućava kompanijama da kombinuju i usklađuju cloud tehnologiju sa hardverom servera na licu mesta na više različitih lokacija, dok istovremeno imaju koristi od jednog sistema za upravljanje svim izveštavanjem i pretplatama. To znači da korisnici mogu da koriste uniFLOW instaliran na serveru na jednoj lokaciji, da upravljaju svim štampanjem i skeniranjem, i uniFLOW Online, da implementiraju bezbedno štampanje i skeniranje dokumenata, u satelitskim ili privremenim kancelarijama. To znači da se smanjuju troškovi kupovine servera i smanjuje vreme utrošeno na rad na održavanju.

Unapredite štampanje

uniFLOW 2019 LTS omogućava zaposlenima u kancelariji da delegiraju poslove štampanja drugim kolegama ili grupama. Nakon oslobađanja posla od strane drugog korisnika, može se pokrenuti obaveštenje putem e-pošte delegatoru. Štaviše, uniFLOW 2019 LTS usmerava način na koji kompanije mogu implementirati troškovne centre, pružajući dodatnu fleksibilnost u ispunjavanju pojedinačnih zahteva kupaca. Omogućavajući nove opcije konfiguracije za funkcionalnost troškovnih mjesta, uniFLOW optimizuje upotrebljivost za korisnike i poslovne procese. Poboljšanja uključuju optimizovano pretraživanje meesta troška i izbor mesta troška na osnovu pojedinačnih funkcija uređaja.

Poboljšana upotrebljivost skeniranja

UniFLOW 2019 LTS uvodi višestruka poboljšanja skeniranja kako bi se poboljšala upotrebljivost Canon imageRUNNER ADVANCE. Napredna tastatura uklanja potrebu za unosom punog imena cost centra ili adrese e-pošte primateoca tako da je proces skeniranja za korisnike jednostavniji i brži. Nudeći opciju ponavljanja radnih procesa skeniranja, uniFLOW predstavlja još jednu karakteristiku koja optimizuje korisničko iskustvo sa efikasnijim procesima skeniranja uz istovremeno smanjenje vremena provedenog na uređaju za skeniranje. Sada je moguće odrediti koliko se tastera može prikazati na svakom uređaju za skeniranje i kojim redosliedom se pojavljuju na ekranu. Kao odgovor na velike zahteve klijenata, uniFLOW sada podržava OAuth autentifikaciju za Microsoft SharePoint® i OneDrive za Business konektore za skeniranje, a korisnici imaju koristi od lakšeg upravljanja identitetom. Za poboljšanu poslovnu sigurnost, uniFLOW sada može uključivati skeniranje vodenog žiga; vodeni žigovi su fiksirani na skenirani dokument koji ne može da promeni bilo ko ko otvara i obrađuje dokument sa vodenim žigom.

Proširena podrška za Canon i Multi-Vendor uređaje

Osim što se fokusira na proširenje svoje Jedne platforme i prilagođavanje svoje tehnologije za rješavanje budućih izazova, uniFLOW 2019 LTS takođe povećava opseg podržanih uređaja. Pored već impresivne linije podržanih proizvođača, uniFLOW sada nudi ugrađenu podršku za uređaje Brother (samo za Evropu), Lekmark (širom sveta) i Sharp (samo za SAD). Uvođenjem uniFLOW ugrađenog apleta za uređaje Canon varioPRINT 135/140 serije i Canon imageRUNNER / i-SENSIS / imageCLASS, uniFLOW olakšava integraciju ovih bogatih i brzih štampača u okruženje univerzalnog kancelarijskog štampanja. Podržan je i širok raspon USB imageFORMULA desktop skenera sa USB priključkom. Dodatno, podrška za veliki format je poboljšana nudeći podršku za Canon imagePROGRAF TKS / TM seriju i dodavanje dodatnih računovodstvenih opcija za Oce PlotVave / Oce ColorVave uređaje.

Detaljnije pročitajte na UniFlow zvaničnom sajtu Uniflow

Call Now Button