uniFLOW Online – prelazak na poslovanje bez servera

…i pratite potrošnju i kontrolišite troškove štampe

Stalno se susrećete sa pričom o softveru za kontrolu i upravljanjem štampom. I verovatno o tome niste ni razmišljali jer to je za velika preduzeća, sa velikim brojem štampača, sa print serverima… Šta ako niste u pravu?

Nemate print server?

Nije problem, sada i bez servera upravljajte štampanjem i skeniranjem

Preduzeća svih veličina imaju izazove poslovanja koja se odnose na sigurnost dokumenata i garantovanje bezbednosti podataka (GDPR), jer bez zaštite kancelarijskih štampača potencijalno ostavljate podatke i dokumente ranjivim, zatiim na upravljanje infrastrukturom za štampanje, kao i na kontrolisanje troškova i upravljanje budžetom.

Rešenje postoji!

uniFLOW Online  je jednostavno rešenje za centralizovano upravljanje, kontrolu i daljinsko podešavanje uređaja za štampu  zasnovano na informatičkom oblaku, bez potrebe za ulaganjem u lokalne servere.

Šta je uniFLOW Online?

Korisničkom pretplatom uniFLOW Online  možete bez obzira da li su vaši korisnici na jednoj lokaciji ili više, povećati bezbednosti kontrolisanjem pristupa uređajima uz potvrdu identiteta, preuzimati poslove štampe sa bilo kog štampača „My Print Anywhere“, bezbedno štampati sa mobilnih uređaja,  koristiti  jednostavne radne procese za skeniranje u ličnu e-poštu ili na Google Drive™ (imageRUNNER ADVANCE).

Bez obzira na veličinu vašeg preduzeća i broj uređaja, nastavite do oblaka.

Call Now Button