Canon dodatno proširuje A3 portfolio

Produktivan i bezbedan hibridni rad za klijente svih veličina

Novi imageRUNNER C3226i dizajniran je da podrži produktivnost u hibridnim radnim okruženjima zahvaljujući nizu poboljšanih karakteristika performansi i upotrebljivosti, uključujući novi kontroler i veće brzine štampe od 26 stranica u minuti (ppm). Osim toga, za partnere kojima je neophodno da ponude mešavinu cloud i lokalne tehnologije, poslednje ažuriranje uniFLOW platforme 2021.2 implementira proširene mogućnosti skeniranja na cloud i štampanja sa cloud lokacije, kao i Microsoft Teams konektor. To korisnicima omogućava pristup najaktuelnijim funkcionalnostima povezivanja i kolaboracije, tako da partneri mogu lako da omoguće efikasno, savršeno iskustvo hibridnog rada.

Hibridni rad može da uvede i nove bezbednosne izazove, zbog toga što zaposleni dele informacije širom raznih lokacija, ponekad i van kompanijske mreže ili koristeći lične uređaje. S obzirom na porast sajber napada[1], bezbednost nije nešto u vezi sa čim bi klijenti smeli da prave kompromise, bez obzira na budžet. Bezbednosne mogućnosti modela imageRUNNER C3226i usaglašene su sa trenutnom imageRUNNER ADVANCE DX linijom proizvoda, uz funkcije McAfee Embedded Control, SIEM, TLS 1.3 i Forced Hold Print. Ojačavajući imageRUNNER uređaje pomoću standardnih bezbednosnih funkcija Canon-ove tehnologije korporativnog nivoa, partneri sada mogu da ponude sveobuhvatniju podršku poslovanjima koja imaju manje potrebe za štampom i skeniranjem ili koje imaju skromnije budžete.

Nove digitalne mogućnosti za kompanije s fokusom na transformaciju

Nadograđujući uspeh postojeće A3 linije proizvoda korporativnog nivoa, serija imageRUNNER ADVANCE DX C3800[2] savršen je dodatak portfolijima partnera, zato što cilja odeljenja sa visokim zahtevima za produktivnosti i organizacije koje žele da pojačaju svoje aktivnosti u digitalnoj transformaciji. Ona pruža sve prednosti modela imageRUNNER C3226i, uključujući uniFLOW 2021.2 nadogradnje, kao i unapređene funkcije produktivnosti i bezbednosti koje odgovaraju užurbanim hibridnim kancelarijskim okruženjima.

Zahvaljujući štampanju do 35 ppm, ovi modeli pružaju veće brzine po konkurentnoj ceni. A brzina skeniranja slika od 270 slika u minuti (ipm) sa opcionalnim ADF-om u jednom prolazu omogućava brzu konverziju iz papirnog u digitalni oblik, što partnerima olakšava da podrže veće kompanije u okruženjima pod visokim pritiskom. Kako bi se osigurala najviša usaglašenost sa vladinim institucijama, novi modeli takođe imaju Common Criteria sertifikaciju.

imageRUNNER ADVANCE DX C3800 serija takođe se savršeno integriše sa softverom nezavisnih proizvođača kao što su Therefore Online i IRIS, kao i Canon-ovom uslugom upravljanja dokumentima zasnovanoj na cloud tehnologiji, Cloud Workspace Collaboration – Process Automation, zbog čega se lako uklapa u posebne kompanijske procese rada bez potrebe za kompleksnom konfiguracijom. Funkcije za povezivanje kao što su Near-Field Communication (NFC) i BlueTooth, kao i kompatibilnost sa rešenjima uniFLOW i uniFLOW Online, znače da imageRUNNER ADVANCE DX C3800 serija može lako da radi sa drugim uređajima i rešenjima u okviru šireg procesa rada s informacijama neke organizacije. Rezultat toga je brza instalacija bez muke, što smanjuje vreme administracije za partnere.

Savršena interoperabilnost radi jednostavne podrške i održavanja

imageRUNNER C3226i i imageRUNNER ADVANCE DX C3800 serija pružaju isto korisničko iskustvo, podršku za medije i standardne bezbednosne funkcije, čime se obezbeđuje doslednost u okviru imageRUNNER i imageRUNNER ADVANCE DX portfolija. Ovi uređaji takođe dele zajednički hardver, delove i dodatke, od kojih se mnogi koriste i u širem portfoliju, zbog čega su neverovatno laki za servisiranje i održavanje, bez potrebe za nabavkom jedinstvenih zamena. Zbog toga postoji minimalna kriva učenja za partnere prilikom implementacije i podrške ovih uređaja, što štedi vreme i novac na obuci, a takođe umanjuje i potencijalno vreme nedostupnosti za korisnika i pomaže u optimizaciji vremena koje inženjeri moraju da provedu u servisiranju.

Radi brzog i daljinskog održavanja, bez potrebe za posetama lokaciji, mogućnost Remote Service Operator Kit održava funkcionisanje u užurbanim kancelarijama – što je posebno korisno tamo gde postoje brojni radni prostori i satelitske kancelarije. 

Za više informacija posetite

https://www.canon.rs/business-printers-and-faxes/imagerunner-advance-dx-c3800-series/
https://www.canon.rs/business-printers-and-faxes/imagerunner-c3226i/

——

[1] https://thecybernewsfeed.com/malware/surge-in-malware-and-cyber-attacks-set-to-continue-europol-warns-in-socta-2021-report/

[2] C3822i, C3826i, C3830i i C3835i

Call Now Button