Canon Pixma TS9060

Kaže se da su štampači dinosaurusi tehnološkog sveta. Međutim Canon se svojim naporima i inovativnim rešenjima pobrinuo da obesmisli ovu konstataciju. Kompanija Canon sa tolikom posvećenošću radi na unapređenju svojih modela, da se Canon štampači osavremenjuju velikom brzinom.

Pisali smo o novom Canon printer Colorado 1640 koji predstavlja Canon štampač dizajniran za štampu slike visoke rezolucije. Canon tvrdi da je ovo najbrži štampač tog tipa na tržištu.

Dakle primetno je nastojanje proizvođača da evoluiraju „tehnološke dinosauruse“ a to su pre svega Canon štampač i Canon skener.

Štampač najnovijeg datuma koji se može naći na tržištu je Canon printer lak za servisiranje i instalaciju, Canon Pixma TS9060.

Štampač je dizajniran za štampanje realističnih fotografija visoke rezolucije. Upotrebljava 6 različitih mastila, uključujući sivu i fotografsku crnu boju, koje daju slikama realističan ton. Ovo je savršeno rešenje za štampu slika visoke rezolucije portreta i prirode.

Canon štampač postavlja standard kada je reč o bežičnom štampanju. Canon štampač marke Pixma opremljen je Wi-Fi konekcijom koja omogućuje bežično povezivanje sa laptop računarom. Novina je da ovaj Canon štampač pruža mogućnost štampanja direktno sa telefona putem specijalne aplikacije.

Cene štampača koji uvode nove tehnologije podižu i nove granice u ceni. Ipak, Canon je ostao realističan po pitanju cene štampača. Novi Canon printer Pixma TS9060 košta svega 200 dolara! Kada pogledamo koje sve performanse poseduje ovaj štampač cena deluje kao prava sitnica.

Kada će se tačno ovaj štampač pojaviti kod nas na tržištu teško je reći. Kupovina štampača sa ovakvim performansama je naša preporuka, pogotovo ako se ima u vidu da je kompanija Perihard Canon partner za Srbiju. Perihard pruža uslugu iznajmljivanje štampača, popravka štampača, servis stampača – i treba biti uveren da će kupovina štampača Canon Pixma biti odlična investicija jer uz naš servis možete biti sigurni da će vas služiti godinama.

Zaključak je da „tehnološki dinosaurusi“ polako evoluiraju kao sve moderniji multifunkcionalni uređaji, štampači, skeneri – koji će zauvek promeniti budućnost štampe.

Kompanija Perihard sa ponosom naglašava da je ovlašćeni, sertifikovani Canon partner u Srbiji već dugi niz godina. Perihard je nosioc sertifikata Canon Accredited Partner u kategorijama Advanced Office Solution kao i Service Partner.

Call Now Button